Büyük yarışma sona erdi, ödüller sahiplerini buldu!

Ey Öğrenci Ne Yapsa Yeridir yarışmasının güzide takipçisi, yarışmacısı, gönül güzeli...

Bu mutlu günümüzden seni de haberdar ediyor olmaktan ötürü nasıl bir sevinç içindeyiz, nasıl bir coşku seline kapıldık bilemezsin. Bu naiflik, bu emosyonellik nereden çıktı diye soracak olursan, cümle alem duysun bilsin ki yarışmamız sona erdi, fevkaladenin fevkindeki ödüller sahibini buldu ondandır deriz.

Yarışmamızın biricik jürisi Porof. Zihni Sinir kazananları seçene kadar günlerce uğraştı, 26 litre karışık meyve suyu, 16 paket tuzlu fıstık ve 6 kutu pişmaniye tüketti. Kaybettiği su miktarını telafi etmek için Melen çayı yakınlarında bir yazlık eve yerleşti, şu an dinleniyor. Bir de güneş enerjisiyle çalışan yeni bir yel değirmeni projesi fikri düşüneceğini söyledi, biz de kendilerini artık rahat bırakmamız gerektiğini hissettik.

Gördüğün gibi senden kopamıyoruz, laf üzerine laf, kelam üstüne kelam etme arzusundan tutuşuyoruz sevgili takipçimiz, yarışmacımız, gönlümüzün sultanı.

Lakin artık vedalaşma vaktimiz geldi. Sen iyisi mi artık aşağıdaki linke bir tıkla, kazananları öğren, bu e-postayı kapat, yakında tekrar uğramayı da ihmal etme. Zira yeni yeni sürprizler, güzellikler seni bekliyor olacak.

Sevgilerimizle, kal sağlıcakla!

Ödül kazananlar için:

www.ogrencineyapsayeridir.com

0 yorum:

Yorum Gönder